Păstrăv Afumat Enchiladas

Păstrăv Afumat Enchiladas
Păstrăvul afumat Enchiladas necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos enchilada, tortilla de porumb, cremă de brânză fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dip De Păstrăv Afumat, Dip De Păstrăv Afumat, și Păstrăv Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați felii de ceapă roșie și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Rupeți păstrăvul în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
3
Tăiați crema de brânză în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
4
Se amestecă sosul enchilada și bulionul de pui și se toarnă 1 cană din amestec într-un 3 - litru superficial (9-cu 13-in.) caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Stivați tortilla și puneți-o într-o pungă de plastic sigură pentru cuptorul cu microunde, dar nu sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) doar până la fierbinte, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Înmuiați tortilele, câte 1, în sos în caserolă și întoarceți-le pentru a acoperi. Stivați la 1 capăt al caserolei. Împrăștiați 1/8 din păstrăv, cremă de brânză și ceapă verde în centrul a 1 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
PăstrăvPăstrăv
8
Rulați pentru a închide umplutura și setați, cusătură în jos, în sos. Repetați pentru a umple tortilele rămase, împingându-le pe cele neumplute până la capătul caserolei în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Se toarnă amestecul de sos enchilada rămas peste și în jurul tortilelor umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
10
Coaceți într-un cuptor de 400 până când sosul face bule, 10 până la 12 minute (aproximativ 9 minute într-un cuptor cu convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Presărați brânză jack peste enchiladas și coaceți până se topește, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Cu o lingură cu fante, ridicați feliile de ceapă roșie din castron și împrăștiați peste enchiladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Serviți cu o spatulă largă. Condimentează după gust cu suc de lămâie din bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este DeLoach Russian River Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista