Păstrăv Afumat Enchiladas
Păstrăvul afumat Enchiladas necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos enchilada, tortilla de porumb, cremă de brânză fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dip De Păstrăv Afumat, Dip De Păstrăv Afumat, și Păstrăv Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați felii de ceapă roșie și suc de lămâie.
Rupeți păstrăvul în fulgi.
Tăiați crema de brânză în bucăți de 1/2 inch.
Se amestecă sosul enchilada și bulionul de pui și se toarnă 1 cană din amestec într-un 3 - litru superficial (9-cu 13-in.) caserola.
Stivați tortilla și puneți-o într-o pungă de plastic sigură pentru cuptorul cu microunde, dar nu sigilați.
Încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) doar până la fierbinte, 1 până la 2 minute.
Înmuiați tortilele, câte 1, în sos în caserolă și întoarceți-le pentru a acoperi. Stivați la 1 capăt al caserolei. Împrăștiați 1/8 din păstrăv, cremă de brânză și ceapă verde în centrul a 1 tortilla.
Rulați pentru a închide umplutura și setați, cusătură în jos, în sos. Repetați pentru a umple tortilele rămase, împingându-le pe cele neumplute până la capătul caserolei în timp ce lucrați.
Se toarnă amestecul de sos enchilada rămas peste și în jurul tortilelor umplute.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când sosul face bule, 10 până la 12 minute (aproximativ 9 minute într-un cuptor cu convecție).
Presărați brânză jack peste enchiladas și coaceți până se topește, încă 2 până la 3 minute.
Cu o lingură cu fante, ridicați feliile de ceapă roșie din castron și împrăștiați peste enchiladas.
Serviți cu o spatulă largă. Condimentează după gust cu suc de lămâie din bol.