Păstrăv Afumat De Viță De Vie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul afumat cu viță de vie. Această rețetă face 4 porții cu 1315 calorii, 142g de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $16.09 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, frunze de salvie, păstrăv și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Dip De Păstrăv Afumat, Păstrăv Afumat, și Păstrăv Afumat.
Instrucțiuni
Umpleți coșul de cărbune cu brichete, așezați coșul de fum pe grătarul inferior al grătarului și aprindeți sau pregătiți un foc în fumător. Pentru un grătar pe gaz, întoarceți jumătate din arzătoare la mediu. Frecați păstrăvul peste tot cu uleiul de canola și presărați sare și piper.
Când cărbunii sunt gata, aruncați-i în fundul grătarului și întindeți-i uniform pe jumătate. Împrăștiați așchii de lemn pe cărbunii fierbinți sau așezați-le într-un recipient metalic aproape de un arzător pe un grătar cu gaz.
Așezați păstrăvul pe grătarul grătarului pe partea de căldură indirectă a grătarului. Când fumul începe să crească, închideți capacul.
Fumați păstrăvul la 225 de la 250 de la 45 la 60 de minute sau până când peștele începe să se descuameze atunci când este testat cu o furculiță în partea cea mai groasă și are o aromă fumurie.
Garnisiți cu frunze de rozmarin sau salvie și pene de lămâie.
Lemn sugerat: viță de vie sau arin
Extras din 25 de elemente esențiale: tehnici pentru fumat, de Ardie A. Davis, nr. 200
Fotografii din 2009 de către piscina Joyce Oudkerk. Folosit cu permisiunea Harvard Common Press.