Păstrăv Afumat De Viță De Vie

Păstrăvul afumat de viță de vie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 629 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, sare de mare și piper, păstrăv și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Păstrăv Afumat De Viță De Vie, Păstrăv Afumat, și Dip De Păstrăv Afumat.
Instrucțiuni
Umpleți coșul de cărbune cu brichete, așezați coșul de fum pe grătarul inferior al grătarului și aprindeți sau pregătiți un foc în fumător. Pentru un grătar pe gaz, întoarceți jumătate din arzătoare la mediu. Frecați păstrăvul peste tot cu uleiul de canola și presărați sare și piper.
Când cărbunii sunt gata, aruncați-i în fundul grătarului și întindeți-i uniform pe jumătate. Împrăștiați așchii de lemn pe cărbunii fierbinți sau așezați-le într-un recipient metalic aproape de un arzător pe un grătar cu gaz.
Așezați păstrăvul pe grătarul grătarului pe partea de căldură indirectă a grătarului. Când fumul începe să crească, închideți capacul.
Fumați păstrăvul la 225 de la 250 de la 45 la 60 de minute sau până când peștele începe să se descuameze atunci când este testat cu o furculiță în partea cea mai groasă și are o aromă fumurie.
Garnisiți cu frunze de rozmarin sau salvie și pene de lămâie.
Lemn sugerat: viță de vie sau arin
Extras din 25 de elemente esențiale: tehnici pentru fumat, de Ardie A. Davis, nr. 200
Fotografii din 2009 de către piscina Joyce Oudkerk. Folosit cu permisiunea Harvard Common Press.