Păstrăv afumat cu cremă umplută cu salată de oțet de malț

Păstrăv afumat cu cremă umplută cu salată de oțet de malț
Păstrăv afumat cu malț oțet salata umplute Creamer este un hor d ' oeuvre care servește 70. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 87 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 1,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați icre de păstrăv, sare și piper kosher, oțet de malț și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 56%. Pâine prăjită de somon afumat cu sirop de oțet de malț, Canap de cartofi umplute cu smantana si pastrav afumat, și Pui De Oțet De Malț sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
2
Pregătiți fumătorul, folosind așchii de lemn, astfel încât să mențină o temperatură de 150 până la 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați fileurile de păstrăv pe rafturile de fumat cu pielea în jos, separându-le cu cel puțin 1/4 inch și puneți-le în fumător. Reglați căldura după cum este necesar și gătiți până când peștele este opac, s-a întunecat la culoare și are nivelul dorit de aromă de fum, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Îndepărtați pielea și oasele, fulgi în bucăți mari și puneți-le într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Tăiați fundul cremelor, astfel încât acestea să stea plate și scoateți carnea centrală a fiecăruia.
6
Bateți împreună maioneza, muștarul, oțetul, mărarul, hreanul și ceapa într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se toarnă o parte din pansament peste păstrăv, amestecând ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
8
Adăugați mai mult hrean și muștar, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Prăjiți cartofii în loturi până când sunt aurii și crocanți, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
10
Se scurge pe o tavă căptușită cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare. Umpleți cartofii cu salata de păstrăv și garnisiți cu crenguțe de mărar și icre de păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
PăstrăvPăstrăv
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Păstrăvul afumat funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 67 de dolari.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții70
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista