Păstrăv acidulat cu o salată simplă de grădină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul acidulat cu o salată simplă de grădină. O porție conține 737 calorii, 76g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 1 și costă $7.12 pe portie. Un amestec de lămâie, iaurt grecesc, păstrăv curcubeu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Păstrăv la grătar cu Zukes de grădină și ierburi a Ebolrooli, Păstrăv simplu la cuptor cu ierburi și hrean, și Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C. feliați jumătate de lămâie și umpleți feliile, cu crenguțele de mărar, în cavitatea păstrăvului.
Așezați peștele pe o foaie de copt unsă și faceți 4 tăieturi diagonale pe o parte de aproximativ 4 cm lungime.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste pește, condimentați liberal și coaceți timp de 15 minute.
Puneți fierbătorul la fiert, apoi amestecați mărarul tocat în iaurt cu o stoarcere de lămâie și puțină sare și piper și lăsați-l deoparte.
Presărați sare pe partea tăiată a cățelului de usturoi și frecați-l pe interiorul unui castron mic aceasta este o modalitate bună de a obține aroma de usturoi în alimente fără ca acesta să fie prea puternic. Goliți apa clocotită din ibric într-o cratiță mică, aduceți la fierbere și gătiți fasolea timp de 3-4 minute până când este gătită, dar încă ușor crocantă.
Scurgeți fasolea și aruncați-le în vasul de usturoi cu ridichile și uleiul rămas.
Serviți peștele cu fasolea caldă și sosul de iaurt. Tăiați lămâia rămasă într-o pană pentru a stoarce peste păstrăv și salată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Păstrăvul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.