Pălăria vrăjitorului
Wizard ' s hat pasties este o rețetă scoțiană care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 396 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 50 minute. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți nucșoară, ceapă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pălării De Vrăjitor, Pălării De Vrăjitor, și Wacky Wizard Cupe.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare, apoi adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie și ușor auriu. Se amestecă dovleacul și Roșia pură. Condimentează cu nucșoară și sare și piper după gust.
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere înainte de a se fierbe la foc mic timp de 8-10 minute. Dovleacul ar trebui să fie doar fraged și aproape tot lichidul s-a evaporat. Puneți lingura într-un castron și puneți-o într-o parte pentru a se răci.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Desfaceți patiseria și rulați-o ușor mai subțire cu un sucitor.
Decupați 8 forme de diamant de aproximativ 10 cm lățime x 15 cm lungime.
Periați fiecare diamant de patiserie cu ou bătut. Se amestecă brânza rasă în amestecul de dovleac răcit, apoi se împarte între diamante, așezând amestecul pe jumătatea superioară a fiecărei bucăți de patiserie. Îndoiți fundul diamantului peste umplutură, apăsând ferm marginile împreună pentru a face un triunghi bine sigilat.
Periați peste tot cu glazură de ou și împrăștiați peste câteva semințe de dovleac, în forme de stea sau lună, dacă doriți. Se răcește timp de 30 de minute, sau peste noapte, acoperit cu folie alimentară, dacă faceți înainte.
Coaceți timp de 20-25 de minute până devin aurii și umflate.