Pădurea Neagră Tort I este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 830 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, sare, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Tort Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci; acoperiți fundul cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați făina, 2 căni de zahăr, cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouă, lapte, ulei și 1 lingură de vanilie; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți timp de 35 de minute sau până când scobitoarea din lemn introdusă în centre iese curată. Răciți straturile în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute. Slăbiți marginile și îndepărtați rafturile pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Scurgeți cireșele, rezervând 1/2 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Suc
7
Combinați sucul rezervat, cireșele, 1 cană de zahăr și amidonul de porumb într-o cratiță de 2 litri. Gatiti la foc mic pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă 1 linguriță de vanilie. Se răcește înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cireșe
Vanilie
Suc
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Combinați frișca și zahărul de cofetărie într-un castron mediu răcit. Bateți cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Cu cuțitul lung zimțat, împărțiți fiecare strat de tort orizontal în jumătate. Rupeți un strat despicat în firimituri; pus deoparte. Rezervați 1 1/2 căni glazură pentru decorarea tortului; pus deoparte. Periați ușor firimiturile libere de pe partea superioară și laterală a fiecărui strat de tort cu perie sau mâini pastoase. Pentru a asambla, așezați un strat de tort pe placa de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
10
Se întinde cu 1 cană glazură; deasupra cu 3/4 cană topping de cireșe. Se acoperă cu al doilea strat de tort; repetați straturile de glazură și topping de cireșe. Se acoperă cu al treilea strat de tort. Partea Frost de tort. Pat firimituri rezervate pe glazura pe partea de tort. Lingura rezervate glazura în sac de patiserie prevăzute cu vârful decorator Stele. Țeavă în jurul marginilor de sus și de jos ale tortului. Lingura rămase cireșe topping pe partea de sus a tort.