Pâini de salvie de țară
Country Sage Loaves durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 43 de calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 4 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Dacă aveți la îndemână apă caldă, ulei de canolan, germeni de grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 16% . Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâini de secară de țară , Pâini de carne de curcan cu salvie cu sos șiPâini de carne de curcan de salvie cu ceapă și sos de cidru .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă zahărul; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați germeni de grâu, ulei, miere, salvie, sare, rozmarin, nucșoară și 1-1/2 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; se modelează în două pâini.
Se aseaza pe o tava unsa cu unt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Cu un cuțit ascuțit, faceți trei tăieturi puțin adânci peste partea superioară a fiecărei pâini.
Coaceți la 400° timp de 13-17 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tavă pe gratele de sârmă pentru a se răci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Papet del Mas Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare, limpede. Senzatia gustativa in gura este foarte placuta, usoara si bine echilibrata, senzatie proaspata si foarte vesela, persistenta buna, cu note de fructe si flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.