Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinile cu stafide. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 193 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină de secară din cereale integrale, făină, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pâini De Stafide, Pâini Cu Stafide De Scorțișoară, și Banane-Rom Stafide Mini Pâini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați stafidele și 1 cană de apă clocotită într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți și rezervați stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
3
Combinați apa caldă, drojdia și 1 lingură de miere într-un castron; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați restul de 1/4 cană de miere și bere; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Bere
5
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați 3 căni de făină universală, făină de secară și sare într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Făină De Secară
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de făină, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 7 minute); adăugați suficient din făina universală rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios). Aplatizați aluatul; se acoperă cu stafide și nuci. Îndoiți părțile aluatului pentru a acoperi; frământați până când stafidele și nucile sunt bine distribuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Stafide
Nuci
Aluat
Drojdie
8
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/4 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă. Frământați 1 minut; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în 2 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
10
Rotiți fiecare jumătate într-o formă de fotbal lungă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
11
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
12
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Descoperiți aluatul și faceți tăieturi diagonale de 3 (1/4 inci adâncime) deasupra fiecărei pâini folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
14
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți pâinile din cuptor); coaceți pâinile timp de 30 de minute sau până când se rumenesc pe fund și sună gol când sunt bătute. Se răcește pe o grătar cu 30 de minute înainte de feliere.