Pâinea Prieteniei Amish III

Pâinea Prieteniei Amish III
Nevoie de o pâine fără lactate și vegetariană? Pâinea Prieteniei Amish III ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 16. O porție conține 263 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâinea Prieteniei Amish, Pâinea Prieteniei Amish, și Pâine De Prietenie Amish + Starter.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor două tigăi de pâine de 9x5 inch. Cerneti impreuna faina, zaharul, praful de copt, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si sarea, dati deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, amestecați împreună Amish Friendship Starter, ouă, ulei și vanilie. Se amestecă treptat ingredientele cernute până se omogenizează. În cele din urmă amestecați nucile și merele tocate. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MărMăr
OuăOuă
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Coaceți la 350 de grade timp de 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei pâini iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista