Pâinea plată a lui Jan Schat necesită în jur 23 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 12 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână semințe de nigella, apă caldă, făină de pâine nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 10%. Încercați Arțar prăjită legume & Crispy Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, Pâine plată, și Pâine Plată Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți drojdia în 120 de grame (' cană) de apă caldă pentru a se dizolva și amestecați făina. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Amestecul va fi uscat.) Frământați în restul de 55 de grame (o cantitate redusă de 1/4 cană) apă și frământați în castron până se formează un aluat. Întoarceți-vă pe o suprafață curată și frământați până se omogenizează, aproximativ 5 minute. (Nu adăugați făină suplimentară; biga va deveni mai puțin lipicioasă pe măsură ce este frământată.) Puneți într-un castron curat și acoperiți bine cu folie de plastic. Se răcește la frigider 16 până la 18 ore. (Biga nu se va ridica perceptibil.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Lasati biga sa stea, inca acoperita, intr-un loc calduros pana cand termometrul cu citire instantanee Inregistreaza 75-78 km f, aproximativ 1 ora.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1
Tăiați 170 de grame (sau jumătate redusă) de biga rețetă. (Resturi Biga păstrează, acoperite și refrigerate, 2 zi.)
2
Bateți drojdia în 60 de grame (1/4 cană) de apă caldă pentru a se dizolva într-un castron mare și amestecați iaurtul, biga tocată, făina integrală de grâu, sarea, uleiul și făina de pâine. Frământați suficient de 60 de grame rămase (1/4 cană) de apă caldă, puțin câte puțin, pentru a face aluatul funcțional. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Iaurt
Aluat
Apă
Drojdie
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați, răzuind ocazional aluatul lipit de suprafață cu răzuitor de aluat, 10 minute. (Dacă aluatul devine prea lipicios pentru a frământa ușor, făinați periodic mâinile, nu suprafața de lucru; aluatul va deveni mai puțin lipicios ca frământat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
4
Frământați treptat în orice apă rămasă și continuați să frământați aluatul până când este neted, satinat și elastic, aproximativ 10 minute. Puneți într-un castron curat și praf foarte ușor cu făină. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și întindeți-vă într-un dreptunghi. Îndoiți în treimi, ca o literă, apoi întindeți și pliați din nou în același mod. Reveniți la castron și lăsați să crească, acoperit, 1 oră. Repetați procesul de întindere și pliere și lăsați să crească din nou, acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Înjumătățiți aluatul și formați fiecare jumătate într-un buștean de 8 inci pe suprafața de lucru. Se pudrează foarte ușor cu făină și se lasă să crească, acoperit lejer cu folie de plastic, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Puneți piatra de pizza pe raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 525 F. (Lăsați 1 oră să se preîncălzească cu piatră.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
2
Întindeți fiecare jurnal de aluat într - un dreptunghi de aproximativ 13 pe 6 inci și periați ușor cu apă. Îndepărtați aluatul cu vârful degetelor și presărați cu semințe de nigella și sare de mare. Îndepărtați din nou aluatul și lăsați-l să stea, acoperit ușor cu folie de plastic, la temperatura camerei 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Aluat
Semințe
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Presărați generos coaja de brutar cu făină de porumb. Ținând 1 dreptunghi la fiecare capăt, ridicați și transferați la brutar. (aluatul se va întinde.) Re-forma în dreptunghi și gropiță încă o dată. Smuciți coaja o dată sau de două ori; dacă aluatul se lipește, ridicați și presărați mai multă făină de porumb dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
4
Lucrând rapid, cuptorul cu ceață cu 4 stropi de apă din sticla de pulverizare. Aliniați marginea îndepărtată a cojii cu marginea îndepărtată a pietrei și înclinați coaja, smucind-o ușor pentru a începe mișcarea aluatului. Când marginea aluatului atinge piatra, trageți rapid coaja înapoi pentru a transfera aluatul în piatră. Aburiți din nou cuptorul cu 4 stropi din sticla de pulverizare și coaceți pâinea plată până se rumenesc, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați într-un raft și, în timp ce este încă fierbinte, periați cu puțin unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Măturați făina de porumb arsă de pe piatra de pizza cu o cârpă înainte de a coace pâinea plată rămasă în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Aluatul poate fi răcit peste noapte, acoperit strâns cu folie de plastic, după a doua sau a treia creștere. Înainte de utilizare, aduceți la temperatura camerei, acoperită.