Pâinea lui Christine
Christine's Meat Loaf este o rețetă fără lactate, cu 8 porții. Acest fel principal are 341 de calorii, 23 g de proteine și 22 g de grăsimi per porție. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați sos pentru rumenire, carne de vită tocată, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Christine's Meat Loaf, Meat Loaf for One și Meat Loaf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați carne de vită, curcan măcinat, cârnați italieni, supă de legume, ouă, pesmet, sos grătar, ketchup, muștar galben, usturoi, sos Worcestershire, sos pentru rumenire, sare condimentată și piper negru într-un castron, până se combină bine. Formați o pâine și puneți pâinea într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjitura de carne se rumenește și nu mai este roz în interior, 60 până la 75 de minute. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a pâinii ar trebui să indice cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Lăsați pâinea de carne să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o tăia în felii groase de 1/2 inch.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Meatloaf. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin