Pâinea integrală de cartofi a bunicii Cornish
Pâinea integrală de cartofi a bunicii Cornish este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 1956 calorii, 74G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Pâine de ovăz cu miere de floarea-soarelui din grâu integral al bunicii, Pâine Integrală De Cartofi De Grâu, și Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și 1 linguriță de zahăr în 1/2 cană de apă caldă.
Se fierbe un cartof mediu decojit în 2 căni de apă cu 1 linguriță de sare. Puneți cartoful într-un castron mediu, în timp ce rezervați apa.
Combinați piureul de cartofi, apa de cartofi, 1/3 cană de zahăr, scurtarea sau uleiul, 1 lingură de sare și laptele într-un bol mare.
Asigurați-vă că amestecul de lapte este cald și adăugați drojdia. Se amestecă 15 căni de făină integrală de grâu.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați aproximativ 10 minute.
Se pune într-un vas uns și se întoarce pentru a acoperi suprafața. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să se ridice până se dublează. Timpul de creștere va fi de aproximativ 1 1/2 ore. Puneți în jos și frământați din nou timp de 3 minute.
Se pune înapoi în castron și se lasă să se ridice din nou până se dublează. A doua perioadă de creștere ar trebui să fie de aproximativ 1 oră. Punch jos. Formați 4 pâini și puneți-le în tigăi de pâine unsă de 9 x 5 inch.
Lăsați aluatul să crească din nou timp de 30 - 60 de minute.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră.