Pâinea franceză a mamei

Pâinea franceză a mamei
Pâinea franceză a mamei necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 160 de calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină de pâine, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și 1/4 cană de apă caldă într-o cană de măsurare din sticlă de 2 cani; amestecați restul de 1 3/4 căni de apă caldă și lăsați amestecul să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Combinați 4 căni de făină și zahăr într-un castron mare. Se amestecă amestecul de drojdie și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Adăugați sare și suficientă făină rămasă pentru a face un aluat rigid, bătând la viteză medie cu un mixer electric greu de 6 până la 8 minute. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Împărțiți aluatul de pâine în jumătate și formați fiecare porție într-o pâine de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat
6
Așezați fiecare pâine pe o foaie de copt ușor unsă, presărată uniform cu 2 linguri de făină de porumb. Acoperiți pâinile și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Se amestecă împreună albușul de ou și 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Periați pâinile și coaceți încă 5 până la 10 minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista