Pâinea de porumb a Palatului de argint - umplutură de cârnați cu mere

Pâinea de porumb a Palatului de argint-umplutura de cârnați cu mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați pâine grosieră de porumb, mere tarte, cârnați în vrac ușor condimentați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutura de pâine de porumb a Palatului argintiu cu mere, vegetariană, Pâine Cu Banane Cu Gust De Argint, și Umplutură de pâine de porumb cu mere și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Topiți jumătate din unt într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și gătiți, parțial acoperită, până se înmoaie și ușor colorată, aproximativ 25 de minute,
Transferați ceapa și untul într-un bol mare de amestecare.
Topiți untul rămas în aceeași tigaie.
Adăugați bucățile de mere și gătiți la foc mare până când sunt ușor colorate, dar nu moale.
Transferați merele și untul în vasul de amestecare.
Zdrobiți cârnații în tigaie și gătiți la foc mediu,amestecând, până se rumenesc ușor. Cu o lingură cu fante, transferați cârnații în vasul de amestecare și rezervați grăsimea topită.
Adăugați ingredientele rămase la ingredientele din vasul de amestecare și combinați ușor. Se răcește complet înainte de a umple pasărea; refrigerați dacă nu este utilizat cu promptitudine.
Dacă nu doriți de fapt să umpleți pasărea (gâscă sau rață. de exemplu, se poate face umplutura gras), lingura-l într-o caserolă. Acoperiți caserola și puneți-o într-o tigaie mare.
Se toarnă apă fierbinte în jurul caserolei pentru a veni la jumătatea părților laterale,
Coaceți timp de 30 până la 45 de minute, ungând ocazional cu sucurile de gătit de la pasăre sau cu grăsimea rezervată de cârnați, dacă este necesar.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Pâinea de porumb funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat