Pâinea de dovlecei a lui Wendy
Pâinea de dovlecei a lui Wendy ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 376 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, sare, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Naptime Chef pâine de dovlecei preferată (sau brioșe de dovlecei), La fel ca chili-ul lui Wendy, și Wendy ' s Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți și făinați 2 tigăi de pâine de 4x8 inci.
Bateți ouăle, zahărul, uleiul de canola, extractul de vanilie și dovleceii împreună într-un castron mare până se combină bine.
Într-un castron separat, cernem împreună făina nealbită, făina albă de grâu integral, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și scorțișoara.
Se amestecă ingredientele uscate în amestecul de dovlecei, puțin câte puțin, amestecând până se combină.
Se toarnă aluatul în cratițele pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea se rumeneste ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute.