Pâinea de dovleac a bucătarului John
Pâinea de dovleac a bucătarului John necesită aproximativ 18 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 7 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 13 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de sare, apă caldă, condimente pentru plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Funcționează bine ca o masă de dimineață. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Încercați Pâinea de dovleac preferată a fermierului John, Chef John 's Shepherd' s Pie, și Lasagna bucătarului John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați piureul de dovleac, 1 cană plus 1 lingură de apă caldă, drojdie, sare și condimente pentru plăcintă cu dovleac.
Se amestecă făina cu o spatulă până când aluatul este complet amestecat și toată făina este umezită. Acoperiți vasul cu un prosop umed și lăsați aluatul să crească timp de 12-16 ore.
Răzuiți aluatul pe suprafața făinoasă cu o spatulă făinoasă; presărați aluatul cu mai multă făină. Cu degetele, apăsați aluatul într-un pătrat dur de aproximativ 1 inch grosime. Îndoiți toate cele patru laturi ale aluatului spre centru, apoi întoarceți aluatul pliat și formați-l într-o pâine rotundă.
Acoperiți generos o tigaie cu făină de porumb.
Așezați pâinea pe foaia pregătită tigaie cu laturile cusăturii în jos, prăfuind partea superioară și părțile laterale cu făină, apoi așezați un prosop înfăinat peste aluat. Se lasă să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1-1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C) și așezați o tigaie cu 2 inci de apă pe raftul inferior. Chiar înainte de coacere, faceți o felie superficială (1/2 inch) deasupra aluatului cu un cuțit ascuțit.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți tigaia și coaceți încă 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.