Pâinea de dovleac a bucătarului John

Pâinea de dovleac a bucătarului John
Pâinea de dovleac a bucătarului John necesită aproximativ 18 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 7 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 13 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de sare, apă caldă, condimente pentru plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Funcționează bine ca o masă de dimineață. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Încercați Pâinea de dovleac preferată a fermierului John, Chef John 's Shepherd' s Pie, și Lasagna bucătarului John pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați piureul de dovleac, 1 cană plus 1 lingură de apă caldă, drojdie, sare și condimente pentru plăcintă cu dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă făina cu o spatulă până când aluatul este complet amestecat și toată făina este umezită. Acoperiți vasul cu un prosop umed și lăsați aluatul să crească timp de 12-16 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Răzuiți aluatul pe suprafața făinoasă cu o spatulă făinoasă; presărați aluatul cu mai multă făină. Cu degetele, apăsați aluatul într-un pătrat dur de aproximativ 1 inch grosime. Îndoiți toate cele patru laturi ale aluatului spre centru, apoi întoarceți aluatul pliat și formați-l într-o pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Acoperiți generos o tigaie cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați pâinea pe foaia pregătită tigaie cu laturile cusăturii în jos, prăfuind partea superioară și părțile laterale cu făină, apoi așezați un prosop înfăinat peste aluat. Se lasă să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C) și așezați o tigaie cu 2 inci de apă pe raftul inferior. Chiar înainte de coacere, faceți o felie superficială (1/2 inch) deasupra aluatului cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți tigaia și coaceți încă 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În18 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista