Pâinea de carne Cajun a pastorului Ryan
Rețeta pastorului Ryan ' s Cajun Meatloaf ar putea satisface pofta ta Creolă în jur 1 oră și 20 de minute. Pentru $2.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 584 calorii, 40g de proteine, și 29G de grăsime. 339 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, miere, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle întregi, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Sosul Bolognese al pastorului Ryan, Lasagna mexicană a pastorului Ryan, și Pastele pastorului Ryan Carbonara.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Tăiați toate legumele proaspete (ardei, ceapă, țelină) într-un zar mic și tocați usturoiul. La foc mediu-mare, topiți 6 linguri de unt. Odată ce untul începe să se rumenească, adăugați legumele tăiate cubulețe și usturoiul.
Adăugați aproximativ 1 linguriță de sare. După ce acestea au fiert câteva minute adăugați 1 lingură de sos Worcestershire, 1 linguriță de piper negru, 1 linguriță de nucșoară și 1 linguriță de piper cayenne. Dacă vă place fierbinte, adăugați câteva shake-uri din sosul fierbinte preferat. Apoi adăugați aproximativ cupa de ketchup de la aprox. Continuați să gătiți și să amestecați încă câteva minute.
Se ia de pe foc.După ce lăsați amestecul să se răcească câteva minute, adăugați aproximativ ceașcă de lapte. Se amestecă până se combină. Apoi adăugați cel puțin 1 cană de pesmet. Continuați să adăugați pesmet și să amestecați până când amestecul este o pastă frumoasă și groasă. Într-un bol mare de amestecare așezați carnea de vită măcinată și carnea de porc.
Bateți 3 ouă și adăugați la carne. După ce lăsați amestecul de legume pastoase să se răcească puțin, începeți să îl încorporați în carne. Continuați să lucrați tot amestecul Cajun-legume în carne până când totul este bine amestecat.Pulverizați o tigaie cu niște spray de gătit antiaderent. Apoi, folosind mâinile, formați amestecul de carne într-o pâine pe tava. Faceți pâinea în jur de 6-8 inci lățime și aproximativ 1 cm grosime. Într-un castron mic sau ceașcă de măsurare, amestecați împreună ceașcă de ketchup cu aproximativ 2 linguri de miere. Puneți acest sos peste toată pâinea de carne.
Se pune într-un cuptor de 400 de grade pentru aproximativ 40 de minute.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Torres Pazo das Bruxas Albarino. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Torres Pazo Das Bruxas Albarino]()
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.