Pâinea de carne a pârâului
Fleică Pârâului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 433 calorii, 22g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,01 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză cheddar, sos de roșii condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza ovăzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu umplutură de fulgi de ovăz Pecan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Patruzeci Creek Pecan Pie, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, și Rock Creek Lake Plăcintă Cu Piersici Proaspete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați mușchi măcinat, slănină, ceapă, ardei gras, ovăz, brânză Cheddar, smântână, sos Worcestershire și sare de condimentare Cajun într-un bol mare; formați-vă într-o pâine.
Linia 1 1/2-quart pâine tigaie cu felii de pâine. Puneți pâinea deasupra pâinii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Se amestecă sosul de roșii și zahărul brun într-o cratiță la foc mediu; se fierbe până se dizolvă zahărul.
Adăugați brânză Cheddar în loturi mici, amestecând pentru a topi fiecare lot înainte de a adăuga următorul. Amestecați ceapa și pătrunjelul în sos și continuați să gătiți până la cald, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sosul peste foaia de carne.