Pâinea de carne a mamei cu glazură caramelizată (germană Falsche Hase)
Pâinea de carne a mamei cu glazură caramelizată (germană Falsche Hase) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pâine, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Germană Fleică Falscher Hase, Pâine De Mere Germană, și Tort de ciocolată germană cu glazură de rom și cremă de unt pentru rețete similare.
Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.