Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen

Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen
Rețeta pâinii de sodă maro a lui Rachel Allen este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 42 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 91 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, semințe, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Midiile lui Rachel Allen cu usturoi și pesmet, Pâinea ușoară de sodă din grâu integral a lui Darinan Allen, și Tocană irlandeză a lui Rachel Allen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F (220 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Cerneti impreuna faina, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un castron mare si amestecati semintele (daca folositi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați untul (dacă utilizați) și frecați în amestecul de făină cu vârful degetelor până când seamănă cu firimiturile de pâine. Faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Într-un alt bol, bateți oul cu zeama și turnați cea mai mare parte a lichidului în amestecul de făină. Folosind o mână cu degetele întinse ca o gheară, aduceți făina și lichidul împreună, adăugând mai mult din amestecul de zară, dacă este necesar. Aluatul trebuie să fie destul de moale, dar nu prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru înmuiată și aduceți ușor aluatul împreună într-o rundă de aproximativ 1 1/2 inci (4 cm) grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Tăiați o cruce adâncă deasupra și așezați-o pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți focul la 400 cm. F (200 cm. C) și coaceți încă 30 de minute. Când ați terminat, pâinea va suna ușor goală atunci când este bătută în partea de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți din foaia de copt și așezați-o pe o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista