Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen
Rețeta pâinii de sodă maro a lui Rachel Allen este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 42 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 91 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, semințe, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Midiile lui Rachel Allen cu usturoi și pesmet, Pâinea ușoară de sodă din grâu integral a lui Darinan Allen, și Tocană irlandeză a lui Rachel Allen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F (220 buc. c).
Cerneti impreuna faina, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un castron mare si amestecati semintele (daca folositi).
Adăugați untul (dacă utilizați) și frecați în amestecul de făină cu vârful degetelor până când seamănă cu firimiturile de pâine. Faceți o fântână în centru.
Într-un alt bol, bateți oul cu zeama și turnați cea mai mare parte a lichidului în amestecul de făină. Folosind o mână cu degetele întinse ca o gheară, aduceți făina și lichidul împreună, adăugând mai mult din amestecul de zară, dacă este necesar. Aluatul trebuie să fie destul de moale, dar nu prea lipicios.
Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru înmuiată și aduceți ușor aluatul împreună într-o rundă de aproximativ 1 1/2 inci (4 cm) grosime.
Tăiați o cruce adâncă deasupra și așezați-o pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți focul la 400 cm. F (200 cm. C) și coaceți încă 30 de minute. Când ați terminat, pâinea va suna ușor goală atunci când este bătută în partea de jos.
Scoateți din foaia de copt și așezați-o pe o grătar pentru a se răci.