Pâinea cu nuci de marmeladă a Juliei Waldbaum
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați pâinea cu nuci de marmeladă a Juliei Waldbaum. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 447 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, oul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pâinea albă a Juliei Child, Julia ' s Cinnamon Toast Flan (budincă de pâine), și Pâine De Marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. unsoare și făină două 8 4 sau două 9 9 5 inch pan pâine. Pentru o pâine mai mare, folosiți doar o pâine de 9 de 5 inci pan.In un castron mare, amestecați bine făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Adăugați nucile prăjite și amestecați well.In un al doilea castron, se amestecă împreună ou, marmeladă, suc de portocale și ulei.
Adăugați ingredientele lichide la ingredientele uscate și amestecați ușor până se amestecă.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se coace pe raftul central timp de 50 de minute până la 1 oră. Pâinile mele mici au durat 50 de minute, așa că îmi imaginez că una mare ar dura 1 oră.