Pâinea cu banane și mere a mamei
Pâinea cu banane și mere a mamei ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 394 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, extract de vanillan, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pâine Cu Mere Bananan, Pâine Cu Banane Cu Mere, și Pâine Cu Mere Bananan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt cu zahărul brun.
Adăugați merele și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt fragede și aurii, 4 până la 5 minute.
Adăugați 1/2 linguriță de scorțișoară și 1/2 linguriță de vanilie și transferați merele într-o farfurie.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 9 pe 5 pe 4 1/2 inch. Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, cuișoarele, nucșoara și restul de 1/2 linguriță de scorțișoară.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți bățul rămas de unt cu zahărul granulat la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăle, câte 1 și amestecați până se omogenizează.
Adăugați piureul de banane, sucul de portocale și restul de 1 linguriță de vanilie și bateți până se omogenizează.
Adăugați ingredientele uscate și bateți la viteză mică până se omogenizează. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați merele.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți suprafața.
Coaceți timp de 1 oră și 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată; acoperiți ușor cu folie dacă pâinea devine prea întunecată.
Lăsați pâinea să se răcească în tigaie timp de 10 minute înainte de a o întoarce pe un suport pentru a se răci complet.