Pâinea cu banane a mamei
Pâinea cu banane a mamei este o vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 612 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, banane, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați zahărul și untul într-un castron; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine.
Adăugați banana, laptele, smântâna și albușurile de ou; bate bine și dă deoparte.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă bine.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul cremos, bătând până se omogenizează.
Puneți aluatul în 4 (5 x 2 1/2 inch) Tigăi miniaturale acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Lăsați să se răcească complet pe rafturile de sârmă.
Notă: pentru a face o pâine de 9 inci, bateți lingura într-o tigaie de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit; coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute.