Pâinea cu banane a mamei

Pâinea cu banane a mamei
Pâinea cu banane a mamei ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, banane, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane, și Pâine cu banane – puteți face pâine cu banane acasă, este ușor de făcut și are un gust minunat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți cu generozitate o tigaie de pâine de 9x5 inci cu 2 lingurițe de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Se amestecă 1 lingură de zahăr cu 1 linguriță de scorțișoară într-un castron mic și se toarnă amestecul în tigaia cu unt. Rotiți și atingeți tigaia pentru a distribui scorțișoară-zahăr pe tot interiorul tigaiei, până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Într-un castron, bateți împreună făina, praful de copt, sarea, 1 linguriță de scorțișoară și nucșoara. Într-un bol mare de amestecare, bateți 1/2 cană de unt cu 1 cană de zahăr până la crem; bateți ouăle, pe rând, până se încorporează bine. Se amestecă piureul de banane și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
4
Se amestecă amestecul de făină doar până se umezește bine (câteva bucăți sunt bine) și se răstoarnă aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Presărați blatul aluatului cu încă 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate pentru a termina răcirea pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista