Pâinea albă a bunicii

Pâinea albă a bunicii
Pâinea albă a bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 1920 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți drojdie activă, fulgi de cartofi, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pâine de dovlecei a bunicii #SundaySupper, Bunicuță Smith budincă de pâine cu mere și ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele într-o cratiță mare la foc mic până când bulează; se amestecă untul sau margarina, zahărul și sarea, apoi se răcește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apă caldă și cartofi și presărați drojdie până se dizolvă. Apoi amestecați 6 căni de făină și amestecați toate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
3
Adăugați restul de 4 până la 5 căni de făină și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Lăsați să se odihnească 15 minute.
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați ușor până când aluatul este elastic și neted. Ungeți ușor un bol mare de amestecare; adăugați aluatul și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească 1 oră sau până când aluatul și-a dublat volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor două tigăi de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
7
Puneți aluatul și împărțiți-l în 3 până la 4 secțiuni. Formați în pâini și lăsați să crească, acoperite, până când volumul este aproape dublat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 30 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt lovite pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista