Pâine vegană cu dovlecei
Pâinea vegană cu dovlecei ar putea fi exact micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă are 8 porții și costă 69 de cenți per porție. O porție conține 602 calorii , 6 g de proteine și 4 g de grăsimi . 121 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, făină, ulei vegetal și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ lasagna cu dovlecei plăcintari și dovlecei - fără gluten, vegană , bărcuțe vegane cu dovlecei umplute și pâine cu ciocolată, dovlecei și cartofi dulci, migdale și cireșe uscate .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 165 grade Celsius (325 grade Fahrenheit). Ungeți 2 forme de chec de 20x10 cm.
Cerneți făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și scorțișoara împreună într-un bol mare.
Într-un bol mare separat, bateți bananele, sosul de mere, uleiul vegetal, zahărul brun, zahărul alb, extractul de vanilie și sucul de lămâie. Incorporați amestecul de făină în amestecul de banane; adăugați dovleceii și amestecați până se omogenizează.
Turnați amestecul în formele de chec pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 60 până la 90 de minute. Lăsați să se răcească în tavă timp de 20 de minute înainte de a o scoate pentru a se răci complet pe un grătar.