Pâine ușoară pentru semințe și cereale
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo? Pâinea ușoară de semințe și cereale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină de cereale, ulei de măsline, miere limpede și sare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Semințe și cereale cottage loaf, Pâine Integrală, și Pâine Integrală Însămânțată.
Instrucțiuni
Răsturnați făina, semințele, drojdia și sarea într-un castron mare.
Se amestecă apa, uleiul și mierea într-un ulcior, apoi se toarnă în amestecul uscat, amestecând tot timpul pentru a face un aluat moale. Dacă se simte lipicios, presărați puțin mai multă făină.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 5 minute, până când aluatul nu se mai simte lipicios, stropind cu puțină făină după cum aveți nevoie.
Ungeți o formă de pâine de 1,2 litri și puneți aluatul în formă, presându-l uniform. Acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să crească timp de 1 oră, până când revine când îl apăsați cu degetul.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Faceți opt tăieturi peste partea superioară a pâinii, periați cu apă și presărați alternativ cu semințe de Mac și susan.
Coaceți timp de 30-35 de minute până când pâinea crește și se rumeneste. Răsturnați-l pe un suport de răcire și lăsați-l să se răcească.