Pâine Ușoară De Secară De Casă
Pâine de secară ușoară de casă ar putea fi doar fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 552 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare, făină de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Pâine Ușoară De Secară, Coacerea Pâinii: Chifle Ușoare De Burger De Secară, și Pâine De Secară De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apa caldă cu melasa. Puneți amestecul de drojdie într-un castron mare de metal.
Adăugați semințe de chimen, sare, ulei vegetal, pudră de cacao, 2 căni de făină de secară și apoi 2 căni de făină de pâine, amestecând în amestecul de drojdie după fiecare adăugare cu o lingură de lemn.
Adăugați mai multă făină de pâine, câte o cană, până când aluatul nu este atât de lipicios și este prea greu să-l amestecați cu lingura de lemn. În acel moment, întindeți o jumătate de cană de făină pe o suprafață mare, curată și plană și puneți aluatul pe suprafață.
Frământați aluatul apăsând în jos cu călcâiul mâinii, întinzându-l, întorcând aluatul un sfert de tură, trăgând aluatul înapoi spre dvs. și apoi apăsând și întinzându-l din nou. Frământați făină suplimentară de pâine în aluat până ajunge la consistența potrivită. Frământați 5-7 minute sau până când aluatul este neted și elastic.
Întindeți puțin ulei vegetal în jurul unui castron mare și așezați aluatul în el, întorcându-l astfel încât să fie acoperit în ulei.
Acoperiți vasul cu folie de plastic sau o cârpă umedă.
Lăsați să crească la temperatura camerei până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ o oră și jumătate.
Apăsați ușor aluatul, astfel încât o parte din aerul său să fie eliberat.
Frământați aluatul câteva ture și apoi împărțiți-l tăindu-l în jumătate cu un cuțit ascuțit.
Formați fiecare jumătate în pâine.
Așezați pâinile de aluat fie în tigăi cu pâine unsă, fie pe o foaie de copt plată sau pe o coajă care a fost presărată cu făină de porumb, în funcție dacă doriți să gătiți pâinile în tigăi sau direct pe o piatră de copt. Acoperiți cu plastic sau o cârpă umedă.
Să crească din nou, de data aceasta nu dublându-se în volum, ci crescând cu aproximativ jumătate din volumul său, aproximativ 45 de minute, jumătate cât prima creștere. Aluatul ar trebui să arunce o privire peste partea superioară a tigaiei dacă folosiți o tigaie.
Dacă utilizați o piatră de copt, puneți piatra în cuptor. Preincalziti cuptorul la 350 F pentru cel puțin o jumătate de oră înainte de coacere.
Dacă coaceți pe o piatră, marcați aluatul de câteva ori pe partea superioară a aluatului chiar înainte de a-l introduce în cuptor.
Pune aluatul la cuptor. Dacă aveți un mister, aburiți aluatul cu puțină apă primele 10 minute de coacere.
Coaceți timp de 40-50 de minute sau până când ați terminat. Pâinea ar trebui să sune goală atunci când este bătută.