Pâine Ușoară Challah
Rețeta Easy Challah pâine este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție conține 249 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 8. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 274 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți drojdie activă, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați O provocare ușoară pentru budinca de pâine, Easy Challah datorită unei mașini de pâine uitate, și Pâine Challah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați drojdia în apă și lăsați amestecul să stea până se formează un strat cremos deasupra, aproximativ 10 minute. Se amestecă mierea și sarea până se dizolvă și se adaugă ouăle bătute.
Se amestecă făina, câte o ceașcă la un moment dat, până când aluatul este lipicios.
Presărați aluatul cu făină și frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Formați aluatul într-o formă rotundă compactă și puneți-l într-un bol cu ulei. Întoarceți aluatul de mai multe ori în vas pentru a unge suprafața aluatului, acoperiți vasul cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-o zonă caldă până la dublarea dimensiunii, de la 45 de minute la 1 oră.
Puneți aluatul și tăiați-l în 3 bucăți de dimensiuni egale. Lucrând pe o suprafață înmuiată, rotiți bucățile mici de aluat în frânghii cu grosimea degetului mare și aproximativ 12 centimetri lungime. Frânghiile trebuie să fie mai grase la mijloc și mai subțiri la capete. Strângeți 3 frânghii împreună în partea de sus și împletiți-le. Începând cu șuvița spre dreapta, Mutați-o spre stânga peste șuvița din mijloc (acea șuviță devine noua șuviță din mijloc.) Luați firul cel mai îndepărtat spre stânga și mutați-l peste noul fir de mijloc. Continuați împletirea, alternând părțile laterale de fiecare dată, până când pâinea este împletită și prindeți capetele împreună și pliați-le dedesubt pentru un aspect îngrijit.
Așezați pâinea împletită pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și ungeți blatul cu gălbenușul de ou bătut. (Pentru o crustă mai moale, periați cu unt topit.)
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți challah-ul în cuptorul preîncălzit până când partea de sus se rumeneste la o culoare aurie bogată și pâinea sună goală când o atingeți cu o lingură, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă înainte de feliere.