Pâine Ușoară Challah

Pâine Ușoară Challah
Rețeta Easy Challah pâine este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție conține 249 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 8. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 274 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți drojdie activă, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați O provocare ușoară pentru budinca de pâine, Easy Challah datorită unei mașini de pâine uitate, și Pâine Challah pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați drojdia în apă și lăsați amestecul să stea până se formează un strat cremos deasupra, aproximativ 10 minute. Se amestecă mierea și sarea până se dizolvă și se adaugă ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă făina, câte o ceașcă la un moment dat, până când aluatul este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Presărați aluatul cu făină și frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Formați aluatul într-o formă rotundă compactă și puneți-l într-un bol cu ulei. Întoarceți aluatul de mai multe ori în vas pentru a unge suprafața aluatului, acoperiți vasul cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-o zonă caldă până la dublarea dimensiunii, de la 45 de minute la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți aluatul și tăiați-l în 3 bucăți de dimensiuni egale. Lucrând pe o suprafață înmuiată, rotiți bucățile mici de aluat în frânghii cu grosimea degetului mare și aproximativ 12 centimetri lungime. Frânghiile trebuie să fie mai grase la mijloc și mai subțiri la capete. Strângeți 3 frânghii împreună în partea de sus și împletiți-le. Începând cu șuvița spre dreapta, Mutați-o spre stânga peste șuvița din mijloc (acea șuviță devine noua șuviță din mijloc.) Luați firul cel mai îndepărtat spre stânga și mutați-l peste noul fir de mijloc. Continuați împletirea, alternând părțile laterale de fiecare dată, până când pâinea este împletită și prindeți capetele împreună și pliați-le dedesubt pentru un aspect îngrijit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați pâinea împletită pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și ungeți blatul cu gălbenușul de ou bătut. (Pentru o crustă mai moale, periați cu unt topit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți challah-ul în cuptorul preîncălzit până când partea de sus se rumeneste la o culoare aurie bogată și pâinea sună goală când o atingeți cu o lingură, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiHanukkah
Revista