Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea umedă cu stafide cu banane ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 165 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, arahidele prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Pâine Umedă Cu Banane, Pâine Umedă Cu Banane, și Pâine Umedă Cu Nuci De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 5x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul, untul de arahide, oul, banana și laptele. Într-un castron separat, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt doar până se umezește. Îndoiți stafidele și alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt De Arahide
Arahide
Stafide
Banane
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul pâinii iese curat. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de servire.