Pâine Umedă Cu Stafide Cu Banane

Pâine Umedă Cu Stafide Cu Banane
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea umedă cu stafide cu banane ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 165 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, arahidele prăjite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Pâine Umedă Cu Banane, Pâine Umedă Cu Banane, și Pâine Umedă Cu Nuci De Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 5x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul, untul de arahide, oul, banana și laptele. Într-un castron separat, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt doar până se umezește. Îndoiți stafidele și alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Unt De ArahideUnt De Arahide
ArahideArahide
StafideStafide
BananeBanane
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul pâinii iese curat. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista