Pâine sărată cu ciuperci
Pâinea sărată cu ciuperci este o pâine care conține 32 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 95 de calorii . Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită drojdie activă, iaurt, făină și sare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 28% , ceea ce nu este chiar atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crostini sărați cu radicchio și prosciutto cu sapa dulce-siropată ,roșii sărate coapte lent cu file de hamsii și Upma cu ardei, morcovi și roșii (terci sărat de griș) .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați ciupercile și ceapa; sotați până se înmoaie.
Adăugați sosul de soia; gătiți și amestecați încă 2 minute. Lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați iaurtul, mierea, sarea, amestecul de ciuperci și 2-1/2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Împărțiți aluatul în jumătate; modelați pâini.
Așezați în două forme de chec unse, de 23 cm x 13 cm. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 200°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenește.