Pâine sărată cu ciuperci

Pâine sărată cu ciuperci
Pâinea sărată cu ciuperci este o pâine care conține 32 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 95 de calorii . Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită drojdie activă, iaurt, făină și sare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 28% , ceea ce nu este chiar atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crostini sărați cu radicchio și prosciutto cu sapa dulce-siropată ,roșii sărate coapte lent cu file de hamsii și Upma cu ardei, morcovi și roșii (terci sărat de griș) .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Adăugați ciupercile și ceapa; sotați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
3
Adăugați sosul de soia; gătiți și amestecați încă 2 minute. Lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
5
Adăugați iaurtul, mierea, sarea, amestecul de ciuperci și 2-1/2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
6
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
7
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
8
Împărțiți aluatul în jumătate; modelați pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Așezați în două forme de chec unse, de 23 cm x 13 cm. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Coaceți la 200°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista