Pâinea Suedeză Limpu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 254 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină de secară, sare, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pâine De Secară Suedeză, Pâine Suedeză Limpa (Secară) , și Pâine De Cafea Suedeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți apa, zahărul, uleiul, sarea, coaja de portocală, semințele de chimen și semințele de fenicul într-o cratiță timp de 3 minute. Se răcește până se încălzește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Semințe De Fenicul
Coaja De Portocala
Zahăr
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 3 căni de făină și drojdie. Se amestecă amestecul de coajă de portocală răcit. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați 1 cană de făină și bateți 1 minut la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați făină de secară și suficientă făină albă suplimentară pentru a face un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Făină De Secară
Aluat
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați timp de 8 până la 10 minute sau până când este neted și satinat. Formați într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Se pune într-un vas ușor uns, întorcându-se pentru a unge suprafața. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald. Se lasă să crească timp de 1 1/2 ore sau până se dublează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Formați în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
8
Se lasă să se odihnească 10 min. Formați în 2 pâini și puneți-le în tigăi de pâine de 9 x 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
9
Periați cu ulei. Se lasă să crească timp de 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
10
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când ați terminat.