Pâine Suedeză De Porumb
Reteta pâine de porumb suedez ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție conține 359 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr, praf de copt, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine De Secară Suedeză, Pâine Suedeză Limpa, și Pâine De Secară Suedeză Peste Noapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt 13x9x2-inch vas de copt din sticlă. Bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează bine. Bateți în 2 căni de apă și făină de porumb. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mic.
Se adaugă în amestecul de făină de porumb; se amestecă până se omogenizează.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când pâinea se rumeneste și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute.
Transferați vasul în raft și răciți ușor pâinea de porumb.
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește complet pâinea. Se acoperă cu folie și se păstrează la temperatura camerei.)