Pâine Slabă De Dovlecei

Pâine Slabă De Dovlecei
Pâinea slabă de dovlecei ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mere, zahăr, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine slabă cu semințe de mac de lămâie Minny (pâine cu buclă de fructe), Cea Mai Bună Caserolă De Dovlecei Skinny, și Caserola Slabă De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați numai fundurile de 2 (8x4 inci) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați dovleceii, sosul de mere, uleiul, produsul din ouă, vanilia și zahărul până se omogenizează bine. Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția nucilor, până se omogenizează bine. Se amestecă nucile. Puneți aluatul uniform în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VanilieVanilie
NuciNuci
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista