Pâine Scurtă Din Făină De Porumb Citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă din făină de porumb cu citrice. Această rețetă face 64 de porții cu 51 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, coajă de lămâie confiată, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați pentru sandvișuri cu turtă scurtă de citrice umplute cu caș de citrice mixt, Pâine Scurtă Din Făină De Porumb Cu Lămâie, și Pâine Scurtă Din Făină De Porumb Cu Lămâie Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul pudră, coaja de portocală rasă și coaja de lămâie rasă cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. La viteză medie-mică, bateți în făină, 1/4 cană de făină de porumb și sarea până se omogenizează. Se amestecă coaja de portocală confiată și lămâie.
Formați aluatul în bușteni de 2 (8 inci).
Rulați buștenii în 2 linguri de făină de porumb. Înfășurați bine în folie de plastic; refrigerați aproximativ 2 ore sau până când este ferm.
Încălziți cuptorul la 350 de bucăți de F. Desfaceți aluatul; tăiați fiecare buștean în felii de 1/4 inch. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați felii la 2 inci distanță.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire.