Pâine Scurtă Cu Unt Brun De Lămâie
Nevoie de o desert vegetarian? Pâinea scurtă cu unt brun de lămâie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 197 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 119 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahărul turbinado, făina, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Butterscotch + unt maro Shortbread #25stoXmas, Pâine scurtă cu unt brun cu ciocolată neagră + sare de mare, și Pâine scurtă de caramel cu unt brun cu Ganache de ciocolată.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tavă de tartă canelată de 9 1/2 inch cu fundul detașabil. Sau, dacă nu aveți o tigaie pentru tartă, tapetați o tigaie pătrată de 8 inci cu folie, lăsând o surplombă pe două părți opuse, astfel încât să puteți ridica pâinea scurtă din tigaie.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic, apoi gătiți până când solidele din lapte se scufundă în fund, devin maronii aurii și miros prăjite; aveți grijă să nu ardeți untul.
Combinați untul brun cu zahărul brun, vanilia, coaja și sarea într-un castron mediu.
Adăugați făina și amestecați până se încorporează.
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie pregătită.
Lăsați să stea 2 ore sau, de preferință, peste noapte. (A nu se păstra la frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Coaceți pâinea scurtă timp de 45 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor, dar lăsați cuptorul pornit. Presărați ușor suprafața pâinii scurte cu zahăr.
Se lasă să se răcească 10 minute.
Îndepărtați foarte atent părțile laterale ale tigaiei. Sau, scoateți cu grijă pâinea scurtă din tigaie folosind folia ca praștie. Folosiți un cuțit subțire foarte ascuțit pentru a-l tăia în 12 pene sau 9 pătrate. Așezați cu grijă feliile ușor depărtate pe o foaie de copt tapetată cu pergament și readuceți-le la cuptor timp de 15 minute pentru a se prăji ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.