Pâine Sandwich Vinete-Portobello
Sandwich cu vinete-Portobello ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Acest fel principal are 822 de calorii , 18 g de proteine și 52 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD per porție. Dacă aveți sare, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Eggplant-Portobello Sandwich Loaf , Eggplant and Portobello ?Burgers , and Eggplant and Portobello Schnitzel .
Instrucțiuni
Tăiați pâinea pe lungime în jumătate. Scobiți cu grijă sus și jos, lăsând 1/2 inch. coajă; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați uleiul, usturoiul, condimentele italiene, sarea și piperul.
Ungeți vinete și ciuperci.
Gratar, acoperit, la foc mediu, timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau pana cand legumele sunt fragede.
Răspândiți jumătate din sosul marinara pe fundul pâinii. Acoperiți cu vinete și ciuperci.
Se unge cu sosul rămas; deasupra cu busuioc și brânză. Înlocuiți blatul pâinii.
Înfășurați pâinea într-o bucată mare de folie rezistentă (aproximativ 28 in. x 18 in.); sigilați etanș. Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte.