Această rețetă face 1 porții cu 1977 calorii, 64G de proteine, și 90g de grăsime fiecare. Dacă $6.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., pâinea sandwich cu susan fără Gluten ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de gelatină pudră, ouă, făină de sorg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pâine Sandwich Fără Lactate Fără Gluten, Pâine Sandwich Fără Gluten, și Pâine Sandwich fără Gluten II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 218°. tigaie cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-o cratiță mică la foc moderat, încălziți untul până când este fierbinte, dar nu fumați. Se amestecă 3 linguri de semințe de susan și se sotează până când semințele sunt maronii aurii și parfumate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Unt
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Transferați amestecul într-un castron mic și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
În castron mic, se presara gelatina peste 2 linguri de apă rece. Se amestecă, apoi se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul și 1/2 cană de apă caldă (105F până la 46°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se presară drojdia și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
7
Adăugați 2 ouă, zară, melasă, amestec de semințe de unt și amestec de gelatină și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Melasă
Gelatină
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Într-un castron mare de mixer electric prevăzut cu atașament cu palete, amestecați împreună făină de tapioca, făină de naut, făină de migdale, făină de nucă de cocos, făină de amarant, făină de sorg, făină de porumb, făină de cartofi, amidon de porumb, gumă xantham și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Sorg
Făină De Cartofi
Făină De Nucă De Cocos
Amidon De Porumb
Făină De Migdale
Făină De Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
9
Adăugați ingrediente umede și bateți la viteză moderată până când aluatul este aerat și își păstrează forma, aproximativ 4 minute. Răsturnați bolul, apoi bateți la viteză mare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Transferați aluatul în tigaia pregătită și blatul neted cu spatula de cauciuc. (Dacă este necesar, folosiți o mână umedă pentru a netezi complet.) Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald până când aluatul este la același nivel cu partea superioară a tigaiei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
11
Într-un castron mic, amestecați împreună oul rămas și 1 linguriță de apă. Când aluatul a crescut, ușor perie ou se spală peste partea de sus, apoi se presara cu restul de 1 lingura seminte de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Aluat
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Coaceți pâinea până când este fermă, aproximativ 30 de minute, apoi întoarceți cu grijă pâinea din tigaie și continuați să coaceți direct pe raftul cuptorului până când fundul sună gol când este atins, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
13
Se transferă în grătar și se răcește cu cel puțin 1 1/2 ore înainte de feliere. (Păstrați pâinea, învelită în folie de aluminiu, 3 zile la temperatura camerei, 1 săptămână la frigider sau 1 lună congelată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Suport De Sârmă
14
Nota bucătarului: această pâine se reunește rapid. Pentru a accelera lucrurile și mai mult, puteți măsura ingredientele uscate și le puteți congela într-o pungă mare de plastic sigilabilă timp de până la 2 luni. Aduceți-le la temperatura camerei înainte de utilizare.