Pâine Sandwich Albă Fără Gluten
Dacă 71 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea Sandwich albă fără Gluten ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, gumă de xantan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 326 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pâine Sandwich Fără Lactate Fără Gluten, Pâine Sandwich fără Gluten II, și Pâine Sandwich Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu spray de gătit antiaderent.
În vasul unui mixer de stand, amestecați ingredientele uscate. Într-un castron mic, amestecați ingredientele umede.
Se toarnă ingredientele umede peste uscat și se amestecă la viteză medie, folosind accesoriul cu palete, până se formează un aluat, aproximativ 2 minute. Aluatul va fi gros și lipicios. Dacă pare uscat, adăugați încă 1 până la 2 linguri de apă.
Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți aluatul în tigaia pregătită. Neteziți aluatul uniform în tigaie cu spatula. Acoperiți cu o bucată de folie de plastic ușor unsă.
Se lasă să crească la temperatura camerei până când aluatul ajunge în vârful tigaiei, aproximativ 1 oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 buc.F.
Scoateți folia de plastic din aluat.
Coaceți pâinea timp de 1 oră sau până când temperatura internă ajunge la 205 până la 211 BUCF. Folosiți un termometru cu citire instantanee pentru a testa temperatura pâinii.
Scoateți pâinea din cuptor. Se lasă să se răcească în tigaie timp de 2 minute, apoi se scoate din tigaie și se pune pe o grătar pentru a se răci. Feliați cu un cuțit zimțat când este complet rece.
Păstrați pâinea, învelită bine în plastic, la temperatura camerei până la 3 zile sau la congelator până la 1 lună.