Pâine rustică cu parmezan
Pâinea rustică cu parmezan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 6. Costing 75 de cenți pe porție, această rețetă are un preț foarte rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pâine țărănească, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pâine rustică pentru ghiveci de flori sau rulouri de pâine, Pâine De Secară Rustică, și Singura pâine rustică de care vei avea nevoie vreodată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F sau un grătar la mediu-înalt. Feliați pâinea în jumătate pe orizontală.
Ungeți jumătățile cu ulei de măsline.
Se presară parmezan și sare
după gust. Aranjați pâinea cu brânza orientată în sus pe o bucată de folie.
Se introduce la cuptor sau pe grătar și se încălzește până se topește brânza, aproximativ 10 minute.