Pâine rustică cu Ghiveci de flori sau rulouri de pâine
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 43 de fani. Dacă aveți la îndemână făină de pâine puternică, semințe de dovleac, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați rulouri de pâine cu cartofi umpluți, cum se fac rulouri de pâine, Pâine Mallorca: Rulouri Moi De Pâine Dulce Din Puerto Rico, și Copiii pot face: pâine de rozmarin într-un ghiveci de flori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti ghivece de flori:.Luați două până la șase ghivece de flori din faianță (dimensiuni de 3 până la 6 inci). Spălați-le bine și ungeți-le în interior și în exterior, cu untură, unt sau ulei. (Vă rugăm să folosiți ghivece noi, desigur!).
Se încălzește într-un cuptor preîncălzit la 190C; 191°: gaz 5, timp de 25-30 de minute.Repetați procesul de două sau trei ori pentru o suprafață bună de "condimentare" și antiaderentă pe ghivecele de flori.Înainte de a coace cu ele, tapetați baza cu hârtie rezistentă la grăsime sau pergament de copt - mai ales dacă există o gaură în fundul ghiveciului!Pentru a face pâinea:.Dacă utilizați drojdie uscată. Se dizolvă o linguriță de zahăr în apa caldă, apoi se adaugă drojdia uscată. Se lasă până se spumează, aproximativ zece minute. Dacă utilizați drojdie proaspătă, amestecați-o în apa caldă.
Așezați făinurile, sarea și zahărul într-un bol mare de amestecare și frecați untul.(
Adăugați orice extras pe care l-ați putea folosi aici.).
Adăugați lichidul de drojdie la ingredientele uscate și amestecați într-un aluat moale.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați aluatul pliant spre dvs., apoi împingând în jos și departe de dvs. cu călcâiul mâinii. Dați aluatului un sfert de tură și repetați acțiunea. Frământați până se omogenizează și nu mai este lipicios.
Tăiați aluatul în bucăți de dimensiuni uniforme și puneți-l în ghivecele de flori pregătite și bine unse/unse, care trebuie așezate pe o tavă de copt. Glazurați cu lapte sau apă sărată și presărați cu semințe amestecate.
Așezați vasele într - o pungă mare de polietilenă unsă și lăsați-le într-un loc cald până când aluatul își dublează dimensiunea, aproximativ 45-60 de minute.
Scoateți punga de polietilenă și coaceți pe raftul din mijloc al unui cuptor fierbinte la 230C (450F) sau gaz 8 timp de 10 până la 30 de minute, în funcție de dimensiunea ghivecelor dvs. de flori sau până când pâinea este rumenită și sună goală când este bătută.
Scoateți pâinea din ghivecele de flori și răciți-o pe un suport de sârmă. Le puteți înlocui apoi în ghivecele de flori pentru a servi, odată ce s-au răcit!Acest aluat poate fi dovedit într-un producător/mașină de pâine pentru ușurință și cu rezultate bune. Urmați instrucțiunile mașinii dvs., adaug mai întâi lichide la aparatul meu de pâine și apoi ingredientele uscate.
Adăugați suplimentele înainte de a adăuga lichidele la ingredientele uscate și, dacă utilizați un aparat/aparat de pâine, adăugați-le când sună alerta "Extras" sau adăugați-le în tava "Exras".