Pâine rapidă cu șuncă și brânză franceză
Pâinea rapidă cu șuncă și brânză franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână praf de copt, măsline ni cu zaruri mici, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine prăjită franceză cu șuncă și brânză la grătar pentru o cină rapidă în timpul săptămânii, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți cu generozitate o tigaie metalică de 9 pe 5 inci cu unt; pus deoparte.
Bateți făina, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu și piperul împreună într-un castron mare până când se aerează și se rup bucăți mari.
Adăugați brânza, șunca și măslinele și aruncați amestecul de făină până când bucățile sunt separate și acoperite uniform; pune deoparte.
Așezați ouăle, laptele și untul topit într-un castron mediu și bateți până se omogenizează.
Adăugați acest amestec de ouă în amestecul de făină și amestecați până când făina este doar încorporată, având grijă să nu amestecați prea mult (câteva dungi de făină sunt OK; aluatul va fi foarte gros).Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți aluatul în tigaia pregătită, împingându-l în colțuri și netezind partea superioară.
Coaceți până când pâinea se rumeneste peste tot și o scobitoare introdusă în centru iese curată (testați mai multe pete pentru că puteți lovi un buzunar de brânză), aproximativ 40 până la 45 de minute.
Așezați tigaia pe o grătar pentru a se răci timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul perimetrului pâinii și întoarceți-l pe raft.
Lăsați-l să se răcească încă cel puțin 30 de minute înainte de a felia.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.