Pâine Rapidă Cu Pere-Rubarbă
Nevoie de o mâncare de dimineață fără lactate și vegetariană? Pâinea rapidă cu pere-rubarbă ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 99 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți scorțișoară măcinată, nuci, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Din Semințe De In Cu Pere-Rubarbă, Pâine Rapidă Cu Pere-Alune, și Pâine Rapidă Cu Cardamom De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai de 2 (8x4 sau 9x5 inci) tigăi cu scurtare sau spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați rubarba, perele, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle. Se amestecă ingredientele rămase.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet înainte de feliere, aproximativ 1 oră. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.