Pâine Rapidă Cu Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea rapidă cu arțar. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți bere puternică, smântână, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine rapidă cu arțar și nuc, Pâine rapidă cu Quinoa cu nuc de arțar pentru # BreadBakers, și Melasă rapidă de grâu integral (sau miere sau arțar!) Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel.
Puneți untul și zahărul brun într-un bol mare de amestecare; bateți cu un mixer la viteză mare până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați berea, smântâna și 1/4 cană de sirop, amestecând bine cu un bici. Bătând la viteză mică, adăugați amestecul de făină și amestecul de bere alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină; bate doar până se combină.
Răzuiți aluatul într-o tigaie metalică de 9 x 5 inci acoperită cu spray de copt.
Coaceți la 350 timp de 43 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede agățate. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe grătar.
Puneți zahărul pudră într-un castron mic.
Adăugați restul de 1 lingură de sirop; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți glazura peste pâinea răcită; lăsați să stea până se fixează, dacă doriți.