Pâine Pumpernickel
Pâinea Pumpernickel este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de melasă, granule de cafea instant, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Pâine Pumpernickel, Pâine Pumpernickel, și Pâine Pumpernickel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente în vasul de amestecare al unui mixer electric de mare capacitate.
Adăugați cafea și următoarele 4 ingrediente în amestecul de drojdie. Bateți la viteză mică cu atașamentul cârligului de aluat timp de 1 minut sau până când aluatul moale se reunește. Bateți la viteză medie 4 minute. (Aluatul va fi ușor lipicios.)
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul într - o pâine ovală de 9 x 5 inci.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament; înveliți ușor cu spray de gătit și acoperiți ușor cu folie de plastic. Opriți cuptorul și puneți pâinea în cuptor.
Lăsați să crească 30 de minute sau până când pâinea este dublată în vrac.
Scoateți pâinea din cuptor.
Scoateți și aruncați folia de plastic. Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți pâinea timp de 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și ungeți cu unt topit. Se răcește pe suportul de sârmă.
Pumpernickel În Stil German
Role: Pat aluat într-un pătrat de 10 inch (1/2 inch grosime).
Tăiați în pătrate de 2 inci.
Rotiți în bile de 1 1/2 inci și așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Coaceți la 375 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor. (Mărci 25
Pumpernickel În Stil German
Rulouri cu chimen: Urmați instrucțiunile pentru Pumpernickel în stil German
Rulouri, adăugând 1 lingură de semințe de caras. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Adăugați 3/4 cană stafide (sau stafide aurii) și 1 cană nuci prăjite tocate grosier în aluat înainte de amestecare. Formați aluatul într-o bilă și aplatizați ușor într-un cerc de 7 inci.
Tăiați 3 fante în aluat (adâncime de 1/4 până la 1/2 inch) cu un cuțit ascuțit înainte de coacere, dacă doriți.
Bateti impreuna 1 albus de ou si 3 linguri de apa intr-un bol mic; periați pâinea cu amestec de ouă.
Coaceți la 375 timp de 38 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Omiteți periajul pe untul topit. (Face 1 Pâine).
Pâine Pumpernickel cu secară acră: starterul acru conferă acestei pâini îndrăznețe o aromă subtilă. Reduceți apa la 1 cană.
Adăugați 2 linguri de rumenire și sos de condimentare și 1 cană Starter acru în aluat; se amestecă cu atașamentul cârligului de aluat la viteză medie-mare, cu amestecător de stand pentru sarcini grele 5 minute. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit sos de buchet de bucătărie.