Pâine Prăjită Peste Noapte
Pâinea prăjită peste noapte este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8. O porție conține 577 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de concentrat de suc de portocale, zahăr, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine Prăjită Peste Noapte, Pâine Prăjită Peste Noapte, și Pâine Prăjită Peste Noapte.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți ouăle, jumătate și jumătate, sucul de portocale, lichiorul, 2 linguri de zahăr, vanilia și sarea cu furculița. Înmuiați pâinea în amestecul de ouă, înmuiați bine; așezați într-o tigaie dreptunghiulară unsă, 15x10x1 inci.
Se toarnă orice amestec de ouă rămas peste pâine. Acoperiți liber și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu.
Adăugați 1/3 cană de zahăr și concentratul de suc de portocale, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Bateți cu sârmă până când este groasă și strălucitoare. Se amestecă semințele de rodie. Păstrați cald.
Se încălzește grătarul la 375 km f sau se încălzește tigaia la foc mediu; se unge cu unt. Gătiți pâinea 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.