Pâine Prăjită Napolitană (Crostini Napoletani)
Toasturile napolitane (Crostini Napoletani) este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 534 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți oregano, usturoi, ricotta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Pâine Prăjită Napolitană (Crostini Napoletani), Crostini Napolitani, și Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți pâinea cu ulei de măsline, grătiți pe ambele părți și îndepărtați. În timp ce este încă fierbinte, frecați fiecare felie cu un cățel de usturoi.
Într-un castron mic, amestecați ricotta, piperul negru și oregano și întindeți o parte din amestec peste fiecare felie de pâine. Completați fiecare cu un file de hamsii și înlocuiți-l pe foaia de biscuiți.
Așezați sub broiler până când brânza se scurge, aproximativ 1 minut, scoateți-o, așezați-o pe un platou de servire, stropiți cu uleiul și serviți.