Pâine Prăjită Franceză În Stil Familial

Pâine Prăjită Franceză În Stil Familial
Toastul francez în stil familial este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 433 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr brun, ouă, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scorțișoară De Zahăr În Stil Francez Texas Toast, Rețetă Rabanada (Pâine Prăjită Franceză În Stil Brazilian) , și Pâine prăjită franceză cu sirop de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun, untul și scorțișoara; se întinde uniform într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Combinați ouăle și laptele într-un vas puțin adânc; așezați pâinea în vas și înmuiați timp de 5 minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
OuăOuă
LapteLapte
3
Puneți pâinea peste amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ZahărZahăr
4
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 25-30 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți zahărul brun cu fața în sus; praf cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Zahăr BrunZahăr Brun
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista