Pâine prăjită franceză unt de arahide și jeleu
Unt de arahide pâine prăjită franceză și jeleu este un vegetarian condiment. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 468 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, conserve de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Unt De Arahide Și Jeleu Pâine Prăjită Franceză, Unt de arahide și jeleu pâine prăjită franceză, și Unt de arahide și jeleu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas de mică adâncime, amestecând bine cu un bici.
Așezați felii de pâine pe o suprafață plană.
Întindeți 2 linguri de conserve peste fiecare dintre cele 4 felii de pâine și întindeți 1 1/2 linguri de unt de arahide peste fiecare dintre cele 4 felii de pâine rămase. Asamblați sandvișuri. Înmuiați cu grijă 2 sandvișuri în amestec de lapte, întorcându-vă pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei de canola în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Așezați sandvișurile acoperite în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la prăjit.
Scoateți sandvișurile din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas, 2 sandvișuri și amestecul de lapte.
Presărați zahăr pudră uniform peste sandvișuri; tăiați fiecare sandviș pe jumătate în diagonală.